Producten
Aluminium profielen
Aluminium profielen
Aluminium profiel toebehoren
Aluminium profiel toebehoren
Halffabrikaten - Buizen systeem - Kabelgoten
Halffabrikaten - Buizen systeem - Kabelgoten
Mechanische basis elementen
Mechanische basis elementen
Dynamica M
Dynamica M
Dynamica E
Dynamica E
Dynamica T
Dynamica T
Dynamica PN
Dynamica PN
Werkplaatsbenodigdheden Verbruiksartikelen
Werkplaatsbenodigdheden Verbruiksartikelen
 Zonne
Zonne
DIY - Kits / Sim Racing
DIY - Kits / Sim Racing

„Een robot die jou helpt bij het samenstellen van de perfecte order.”

Dit is Motedis.


Het maakt niet uit hoe ambitieus jouw project is, van een model treinbaan tot een industriële inpak lijn, in onze online web shop vind je alle benodigde componenten.

Onze breed assortiment producten bevat aluminium profielen van hoge kwaliteit, profile accessoires, mechanische componenten, elementen voor aandrijvingen en 3D print materialen.

Een robot als leverancier bied voordelen. Het aankoop process verloopt volledig geautomatiseerd wat ervoor zorgt dat we geen onnodige kosten maken die traditionele verkoop wel heeft. Hierdoor zijn onze producten scherp geprijsd, voor zowel grote als kleine orders, en voor iedereen toegankelijk die met een robot kan omgaan.

Onze klanten hebben geen applicatie advies nodig omdat ze precies weten wat ze nodig hebben om hun project tot een succes te maken. Motedis is opgericht met als doel om aan bedrijven kwalitatief hoogwaardige producten te leveren. Onze focus ligt nog steeds bij business-to-business verkopen, maar bieden deze service ook aan voor particulieren, technici en creatievelingen. Dit is onze bijdrage aan de DIY vestiging en onze manier om een alternatief te bieden tussen de goliaths op de markt.

Iedere dag zetten we stappen die ons dichter bij ons doel brengen. Continue verbeteren we onze service en selecteren de beste componenten voor U.

Start nu met het bouwen van een simpel frame tot een complexe opberg oplossing, werkbanken en 3D printers met onze aluminium profielen. Mede door het lichte gewicht, stabiliteit en precisie, zijn ze perfect geschikt voor een breed scala aan constructies. Onze profielen worden op de exacte maat aangeleverd en zijn klaar voor gebruik met onze bijbehorende componenten. Hoekstukken, moeren en ander bevestigingsmiddelen kunnen eenvoudig in de sleuven van de profielen geschoven worden, wat de montage vereenvoudigt. U kunt alle profiel en daarbij behorende connector combinaties vinden in ons praktische product overzicht voor elektriciens, maker en mechanische maker. Ook voor de 3D printer enthousiastelingen bieden we verschillende materialen aan. Bekijk ons assortiment 3D printing filamenten in ABS+, PLA, PET-G en POM verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Succes met bouwen!

View details


Nieuws